Puri Sebali Resort - 3D/2N Honeymoon Package Deluxe Suite
3D/2N Honeymoon Package Deluxe Suite
Puri Sebali Resort
- Bali, Indonesia
Highlight
Dekat Kebun Raya Ubud
Dekat Kebun Raya Ubud
  • Available

BOOKING SUMMARY

3D/2N Honeymoon Package Deluxe Suite
HOTEL : Puri Sebali Resort
ROOM TYPE : Deluxe Suite
CHECK-IN :
CHECK-OUT :
EXTEND TO :
QTY :
TOTAL

  • 2 Nights stay at Suite Room
  • Return Airport transfer
  • Daily Breakfast
  • 1 x Romantic Candlelight Dinner
  • 1 x 60 minutes Romance Traditional Balinese Massage
  • 1 x 15 minutes Welcome Foot Massage
  • Welcome drink and refreshment towel upon arrival
  • Heart shaped flower set up on the bed and in bath room
  • Floating Flower in the bath tub upon arrival
  • Coffee & Tea Making Facilities in the room
  • Daily Balinese Fresh Fruit in the room
  • Daily bottle mineral water in the room
  • Daily Afternoon Tea with selected Balinese Cake at Restaurant
  • Daily Resort Activity Base on Schedule (Morning Yoga Lesson, Balinese Coconut Leaf Craft Lesson, Making Balinese Canang Sari)
  • Free Shuttle to Ubud Center Base on Schedule

  • Air ticket 
  • Personal expenses

Surcharges:

  • High Season Surcharge (01 Jul - 31 Aug 2019): IDR 450.000/room/night
  • Peak Season Surcharge (23 Dec 2019 - 3 Jan 2020): IDR 450.000/room/night

Extension Night:

  • Deluxe Suite : IDR 1.650.000/room/night

  • Package valid for Domestik & KIMS/KITAS holder only
  • Package valid until 31 March 2020
  • Check-out time is 12.00 noon; Check in time is 14:00
  • Day Use: 50% charge will be applied until 6pm, 100% charge will be applied after 6pm of per room per night
  • The package are subject to availability

Cancellation Policy:

  • Low Season Period:
    • 14 days prior arrival date One night accommodation charge
    • 01 week prior arrival date Entire stay accommodation charge
  • High & Peak Season Period:
    • 45 days prior arrival date One night accommodation charge
    • 21 days prior to arrival date Entire stay accommodation charge


CUSTOMER REVIEW

4.4
OUT OF 5
Based on 12 reviews

Very Good
8
Good
3
OK
0
Poor
0
Very Poor
1
Valentinus Rahardjo Mr & Sesy Mrs  

Very great resort... really enjoyed it. very personal and great hospitality. great place to embrace to tranquility. quite place. if I could give more than 5 thumbs, I'll give it. Great!!!!!

Neti Triwinanti Mrs  

Fast response and helpful. Nyaman diajak berdiskusi mengenai destinasi honeymoon dan hal-hal lain yang diperlukan.

Dian Novita Sari Mrs  

Pelayanan cukup baik dan mudah, hanya kontak via wa dan tidak ketemu sama sekai tp paket yang didapat sesuai dg apa yg ditawarkan tp ada yang kurang sih, view kamar nya kurang sesuai, ndak langsung menghadap sawah, didepan kamar masih genteng kamar lain,,hiks hiks tp over all oke lah, puri sebali jg recommended bangeet buat yg cari ketenangan,,, Top deh??

Shabrina Izati Mrs & Ahmad Yusran Mr  

Puri Sebali bagus banget, viewnya keren, private poolnya asyik, lgsg ke arah persawahan. Trus karena tempatnya di Ubud, awalnya sempat bingung gimana transport dari Bandara Ngurah Rai.. Ternyata disediain driver dan mobil khusus buat kita aja berdua, nice! Trus ada free shuttle juga yg bisa dipakai untuk pergi ke spot wisata, tempat makan dan nongkrong wilayah ubud, drivernya juga ramah, pelayanan juga hebat, juara! Kita wkt itu sampai sudah malem banget jam 11an, tp masih ditungguin buat pool dinner di villa.. Terimakasih banyak Puri Sebali!!

Dwi novita maharani Mrs  

Service, villa, and service was too awesome! Perfect to honeymoon, sure will be back again! ;)

Ghozian Aulia Pradhana Mr & Rafa Dwi Lestari Mrs  

Saya suka sekali paketnya, benar2 nyaman dan pemilihan tempat yang bagus, juga ramah...

Thara Afifah Mrs & Anggara Widya Wicaksono  

We’re really had a nice stay here. Pemandangan sawah yg asri dan kamar yg sangat nyaman memberikan kesan istimewa pada trip bulan madu kami. Thankyou weddingku :)

Hotel Highlight

address:
Jalan Raya Sebali, Banjar Sebali
- Bali

facilities:

  • Air Conditioning
  • Airport Transfer
  • Banquet
  • Buttler Service
  • Hair Dryer
  • Safety Box
  • Satelitte TV / TV Channel
  • Shower
  • Wi Fi / Internet Facility